Strategier i Deuces wild

 

För att kunna vinna på videopoker krävs vissa saker, framförallt kunskap om vilken maskin man ska välja och vilka odds som gäller för det aktuella spelet. Med hjälp av våra strategier för Deuces Wild ökar du dina chanser att vinna på spelet.
 
Deuces Wild är ett roligt spel som ge hög utbetalning. Man kan ha en utbetalningsprocent på 100,76 procent, vilket är otroligt högt. Men detta gäller bara om man spelar på en maskin med full pay out. Det är dock inte det lättaste att hitta dessa maskiner, men de finns.
 
Tänk också på att alltid spela med fem krediter när det finns möjlighet. Oddsen blir då nämligen högre än om du spelar med färre krediter.
 
Hur du ska spela i Deuces Wild beror helt på vilka kort du fått på hand. Strategin utgår framförallt ifrån hur många tvåor du har. Har du ingen tvåa alls på hand eller bara en tvåa, så beror det helt på vilka övriga kort du har på handen.
 
  • Det viktiga är att tänka på att aldrig någonsin slänga en tvåa. Hur bra kort du än har så är ju tvåan ett jokerkort.
  • Har du fyra tvåor så behåller du alla kort, då har du den högsta hand du kan få. Har du tre tvåor så behåller du korten ifall de utgör en femtal eller en Wild Royal Flush. Annars behåller du bara tvåorna. Har du två tvåor så behåller du fyrtal och bättre samt en fyrtals Royal Flush. Annars behåller du endast tvåorna.
  • Man bör inte slänga par i tior eller bättre, framförallt inte om du har tre tvåor och vill slänga paret.
  • Håll heller aldrig kvar två par. Då kastar du bort chansen att få fyrtal. Även om inte chansen för fyrtal är så hög så kan du istället få triss.
  • Har du endast en tvåa så behåller du alla vinnande kort förutom fyra kort från en Royal Flush. Du bör också spara fyra kort till en Straight Flush och tre kort till en Royal Flush. Annars behåller du bara tvåan.
  • Har du ingen tvåa så behåller du alla vinnande händer, fyra kort till en Royal Flush eller Straight Flush, tre kort till en Royal Flush eller Straight flush, alla par, fyrkortsstege och två par i de spel där en kåk betalar lika mycket som ett fyrtal. Om du har två stycken tior, knektar, damer eller kungar behåller du dem ifall de är i samma färg. Kasta alla andra kort.